Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Gezocht: Trainer-Coaches per seizoen 2024-2025

Monday 25 March 2024

Nieuws - Techniek

Voor volgend seizoen is Forza Hoogland Volleybal op zoek naar trainer-coaches!
Het betreft vacatures voor de hoogste dames- en herenteams. Het niveau loopt van Derde divisie tot en met Eerste klasse.

Ben jij die persoon die het helemaal ziet zitten om:

  • met gemotiveerde en ervaren spe(e)l(st)ers een sportief mooi jaar neer te gaan zetten;
  • op niveau passende trainingen te verzorgen en te werken aan groei binnen het team;
  • onderdeel te zijn van een sportvereniging waar naast presteren ook clubgevoel hoog in het vaandel staat. En waar na de training of wedstrijd de kantine altijd gezellig gevuld is?

Dan zoekt onze club jou!

De rol als trainer-coach betreft een invulling van 1-2 trainingsavonden per week (afhankelijk van het team en niveau) en, bij voorkeur, het coachen van de wedstrijd in het weekend. Onze thuiswedstrijden vinden plaats op zaterdagen, de uitwedstrijden variëren. Teams kunnen ook inschrijven voor het bekertoernooi als extra uitdaging naast de reguliere competitie.

Uiteraard staat tegenover deze inspanningen een passende vergoeding! Daarnaast zal vanuit de Werkgroep Techniek en het bestuur ondersteuning worden geboden bij gewenste ontwikkelingen en vormgeving van deze rol.

Wil je meer weten over wat deze vacature inhoudt en of het wat voor je is, neem dan contact op met Dick Noortman, algemeen bestuurslid Forza Hoogland Volleybal via dick.noortman@nictma.nl of bestuur@forzahoogland.nl!



Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT